Recent am primit o monstra de OPTIMUM NUTRITION GOLD STANDARD 
100% ISOLATE, cu gust de Chocolate Bliss. 

Se pare ca este noul izolat proteic de la Optimum Nutrition, ce momentan nu se gaseste in Romania. Prima mea parere asupra produsului fiind: o noua pudra proteica, cu gust bun, dulce (fata de proteina simpla ON), avand in compozitie 25g proteina, 5.5g BCCA si 1g carbohidrati.

Eu abia astept sa apara si la noi, si mai jos va las o prezentarea generala.

PREZENTARE GENERALA*

SINGURUL 100% IZOLAT PROTEIC CARE FUNCTIONEAZA LA FEL DE BINE CA SI TINE

Pentru a crea GOLD STANDARD 100% ISOLATE, noi incepem prin a selecta doar cea mai de calitate proteina din zer care sufera o serie procese sofisticate de filtrare pentru a “izola” excesul de grasimi, colesterol si zahar. O portie din acest Izolat din Zer Proteic este hidrolizat – descopusa in lanturi  mai mici de aminoacizi – pentru o digestie usoara. Produsul final este o proteina completa usor de digerat cu nu mai mult de 1 gram de carbohidrati, mai putin de 1 gram de grasimi si mai mult de 80% proteina pura pe servire. Ne-am angajat in a asigura o calitate buna, pentru ca tu sa te poti concentra pe atingerea unor obiective foarte bune.

  • Proteina din zer hidrolizata & foarte filtrata
  • 1 Gram de carbohidrati pe servire
  • Mai mult de 80% proteina pe servire
  • At Least 80% Protein Per Serving
  • Gust delicios in 300-350ml de apa rece
  • 5.5 Grame de BCCA
  •  4.3 Grame de Glutamina & Acid Glutamic
  • 11.4 Grame de EAA

ULTRA PURA PENTRU ULTRA REZULTATE

Obtine rezultate maxime cu ingrediente minime. Folosind o serie de procese de separare sofisticate, excesul de grasime, colesterol si zahar si alte materiale sunt extrase si raman 0 grame de grasimi si 1 gram de carbohidrati. Rezultatul este delicios, izolatul proteic ultra pur hidrolizat este facut pentru a “intra in corpul tau”, deci muschii tai se pot reconstrui.

*Aceasta prezentare a fost tradusa personal, din limba engleza, de pe website-ul oficial al ON.

https://www.optimumnutrition.com/en-us/product/gold-standard-100-isolate