Pentru inceput, vreau sa va urez la multi ani, un an nou fericit, bogat in impliniri si plin de succese.

Am intrat in 2019 si stiu ca nu am postat in ultima vreme, asa ca vreau sa va anunt de pe acum ca voi posta in fiecare luni cate un articol pe blog, iar pe youtube cate o melodie in fiecare miercuri si sambata. Acestea fiind doua dintre obiectivele mele, sper ca si voi v-ati setat obiectivele pentru anul 2019, si doresc sa le aflu, asa ca lasati un comentariu.

Iar pentru cei care nu au observat, am facut mici modificari, adaugand categoriile magazine in care voi scrie despre mancare si fashion si culture in care voi scrie despre carte, arta si design si film. De asemenea am adaugat si widget-ul pentru like pentru facebook in sidebar-ul din dreapta (nu uitati sa dati like :D).

Am creat un grup pe facebook in care veti putea impartasi povestile si parerile despre acest blog, in special despre muzica si fitness. Mai jos las link-urile social media, si nu uitati sa dati un follow pe instagram si subscribe pe youtube.

Mai am un anunt pentru cei care doresc sa faca parte din echipa mea, doritori de a scrie articole despre muzica, fitness, calatorie, stiri si cultura, pe pagina de contact doresc ca toate datele sa fie corecte, sa atasati un articol de 350 cuvinte care va fii postat pe blog, fie ca sunteti acceptati sau nu si un mic “cv” in sectiunea “Your Message”. Iar daca va este mai usor folosind email-ul, astept datele de mai sus pe contact@xboo.ro sau xbooofficial@gmail.com
Cei acceptati vor primi gradul de Editor si o adresa de email.

Mai jos aveti wallpaper-ul meu, FULL HD 1080p.


Eu am fost X-Boo si nu uitati: pentru a va atinge scopul, fiti motivati!